Δήμος Σπάρτης

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία του ΙΝΕΔΙΒΙΜ, την 25η Ιανουαρίου 2019, παρουσία του κ. Προέδρου του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. κ  Δ.Ζέρβα, των κ.κ. Δημάρχου Σπάρτης κ. Ε. Βαλιώτη,  Αντιδημάρχου Σπάρτης κ. Π. Αργυρόπουλο,  κ. Χ. Μανουκιάν και κ. Ε. Βαϊρακτάρη Διευθυντή Εκπαιδευτικής Μέριμνας…
Στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου του και της στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ο Δήμος Σπάρτης διένειμε την Πέμπτη και την Παρασκευή, 24 και 25 Ιανουαρίου 2019 αντίστοιχα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, προϊόντα σίτισης σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.).
Η δημοσίευση του ΦΕΚ 57Β’/2019 τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 αποτέλεσε το πρώτο βήμα στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Σπάρτης με το Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων και το Δήμο Πατρέων για την αποτροπή μεταβίβασης των αρχαιολογικών χώρων, των μουσείων και…
Βαγγέλης Βαλιώτης: « Ανάκληση της απόφασης για μεταβίβαση ακινήτων του Υπουργείου Πολιτισμού στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου»
Το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, παιδείας, αθλητισμού και πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο πλησίον Λαϊκής Αγοράς Δήμου Σπάρτης Βρασίδου 131 Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019 10:00-13:00 και Παρασκευή 25…
Συναγερμός σήμανε στο αστυνομικό τμήμα της Σπάρτης, σήμερα 18 Ιανουαρίου 2019, όταν δέχτηκαν τηλεφώνημα από το κέντρο διανομής των ΕΛΤΑ Σπάρτης πως εμφανίστηκε ύποπτος φάκελος.
Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε από 12/12/2018 η λειτουργία Κέντρου Κοινότητας στο Δήμο Σπάρτης. Το Κέντρο Κοινότητας εντάχθηκε, ύστερα από αίτημα του Δήμου Σπάρτης, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014-2020, με την αρ. πρωτ. 1378/13-6-2017 Απόφαση Περιφερειάρχη Πελοποννήσου (ΑΔΑ: 7ΦΧΙ7Λ1-ΗΧΦ) και συγχρηματοδοτείται…
Σε μία λαμπρή τελετή που διεξήχθη, στο Le Plessis - Trévise οι Δήμαρχοι κ. Ευάγγελος Βαλιώτης και κ. Didier Dousset επικύρωσαν την επίσημη συνεργασία τους.
Βαγγέλης Βαλιώτης: Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του μεγάλου δασκάλου, συμπολίτη μας και επίτιμου δημότη Σπαρτιατών Σαράντου Καργάκου.
Σε ενημέρωση των πολιτών προέβη ο Δήμος Σπάρτης, με αφορμή την αναβολή της επίσκεψης των φορέων στον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου και την επιστολή που απέστειλε στο Δήμαρχο Σπάρτης και κοινοποιήθηκε και στους άλλους φορείς του Νομού.
Σελίδα 1 από 12

logofootermedia