Δήμος Σπάρτης

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης ενημερώνει για το πώς θα πραγματοποιούνται ότι οι συναντήσεις των μελών στη αίθουσα της Λέσχης.
Σπάρτη| Αγιασμός πραγματοποιήθηκε και στο 2ο Δημοτικό Σπάρτης καθώς και στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης.
Όταν ένας άνθρωπος αναφέρει ότι σκέπτεται την αυτοκτονία πρέπει πάντα να αντιμετωπίζουμε αυτά τα σχόλια με σοβαρότητα. Η υπόθεση ότι ο άνθρωπος αυτός επιδιώκει μόνο την προσοχή μας είναι ένα πολύ σοβαρό και ενδεχομένως καταστρεπτικό, λάθος. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών…
Εγκρίθηκε ομόφωνα η αρχιτεκτονική προμελέτη του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, κατά τη συνεδρίασή του την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υφυπουργος Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, οι δήμαρχοι Θεσπιαίων, Καλαμάτας, Ευρώτα, οι βουλευτές της ΝΔ Λακωνίας, αντιπεριφερειάρχες και ο οικοδεσπότης δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας.
«Η θυσία τους έμεινε στην ιστορία ως σύμβολο φιλοπατρίας και αυταπάρνησης για την ελευθερία των πολλών!»
Σε μια σπουδαία προσφορά προς το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, και κατ’ επέκταση το κοινωνικό σύνολο, προχώρησε το ΔΣ της Εταιρείας «Sparta Gourmet». 
Σε συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης του ΕΟΔΥ (12/08/2020) με το χάρτη κατανομής των κρουσμάτων COVID-19, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας απευθύνει το εξής μήνυμα στους δημότες της πόλης.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας παρουσιάζει την “Οδυσσέως σχεδία”, μια παράσταση βασισμένη σε ραψωδίες της Οδύσσειας του Ομήρου, σε μετάφραση Δημήτρη Μαρωνίτη και σκηνοθεσία Γιάννη Μαργαρίτη.
Συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς οι εργασίες για την αποκατάσταση του ΞΕΝΙΑ και την απόδοσή του στους Δημότες της Σπάρτης.
Σελίδα 1 από 22

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia