Η Δήμαρχος Haldensleben της Γερμανίας κα. Regina Blenkle πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Ευρώτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Δήμαρχος του Δήμου Haldensleben της Γερμανίας κα. Regina Blenkle πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Ευρώτα στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που προτίθενται να ξεκινήσουν οι δύο Δήμοι. Τη Γερμανίδα Δήμαρχο συνόδευαν ο κ. Joachim Wintjen, τέως έπαρχος και η κα. Ναυσικά Νικοδημοπούλου με καθήκοντα διερμηνέα.

Ο Δήμαρχος Ευρώτα καλωσόρισε την κ. Blenkle στο γραφείο του την Κυριακή 25 Οκτωβρίου όπου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προτάσεις του για σύμπραξη σε διάφορος τομείς όπως στην προώθηση των τοπικών αγροτικών προϊόντων, στην υλοποίηση ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και στη διοργάνωση αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στη διάρκεια της παραμονής της η κ. Blenkle επισκέφθηκε ιστορικά μνημεία και σχολεία του Δήμου Ευρώτα.

«Με μεγάλη μας χαρά φιλοξενήσαμε στον Δήμο μας την Δήμαρχο κα. Regina Blenkle της οποίας το ενδιαφέρον για την κατάσταση του Δήμου μας μετά τον καταστροφικό ανεμοστρόβιλο ήταν συγκινητικό. Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της συνεχούς επικοινωνίας του Δήμου Ευρώτα με την Ευρώπη η παρουσία της Γερμανίδας Δημάρχου στην περιοχή μας επισφραγίζει τις συντονισμένες δράσεις της Δημοτικής Αρχής σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι η αυτή η επίσκεψη θα είναι μία αφορμή για επέκταση της συνεργασίας μας», ανέφερε ο Δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης για την επίσκεψη της γερμανίδας ομολόγου του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο