Το ηλιοβασίλεμα της Ελαφονήσου σε μια εκπληκτική φωτογραφία

Η Ελαφόνησος, παρά το μικρό της μέγεθος, έχει ιδιαίτερες ομορφιές και υπέροχα χρώματα που χαράσσονται στη μνήμη του επισκέπτη.

Ο Δήμος Ελαφονήσου θέλησε να αποτυπώσει το μεγαλείο της μέσα από έναν φωτογραφικό διαγωνισμό «Η Ελαφόνησος μέσα από τα μάτια σου», μεταξύ των επισκεπτών του νησιού, ο οποίος τους έδωσε την ευκαιρία να καλύψουν με τον φακό τους τις ομορφιές του γραφικού νησιού.

Η αξιολόγηση έγινε και νικητής ανακηρύχθηκε ο Βασίλειος Τζιάβας που αποτύπωσε τα χρώματα της φύσης στο ηλιοβασίλεμα.

Η συγκεκριμένη δράση εντάχθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Επιλεγμένη από τη Φύση» και η φωτογραφία που επιλέχθηκε θα χρησιμοποιηθεί στις παρουσιάσεις του Δήμου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Παράλληλα, θα διανεμηθεί στα γραφεία του ΕΟΤ εξωτερικού καθώς και στις διεθνείς διασυνδέσεις του Δήμου με δημοσιογράφους και bloggers.

Σε δήλωσή της η Δήμαρχος Έφη Λιάρου τόνισε: «Ενεργοποιήσαμε τους λάτρεις του νησιού μας και τους παρακινήσαμε να αποτυπώσουν αυτή τους τη λατρεία μέσα από το φωτογραφικό τους φακό. Και τα κατάφεραν. Η επιλογή ήταν δύσκολη γιατί όλες οι φωτογραφίες ήταν αξιόλογες και η κριτική μας επιτροπή δυσκολεύθηκε να ξεχωρίσει την πρώτη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια ακόμα δράση για την τουριστική προβολή της Ελαφονήσου στέφθηκε από επιτυχία. Ευχαριστούμε όσους και όσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας».

Πηγή: https://www.clickatlife.gr/

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο