Μάνη | Από καταγγέλλων για χρωστούμενα βρέθηκε κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης

Ιουνίου 30, 2021
Άνδρας κατήγγειλε στο δικαστήριο την πρώην του ότι του χρωστούσε χρήματα και βρέθηκε να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες - αν αποδειχτούν - για βιασμό ανήλικης.

Το ιστορικό της όλης υπόθεσης σύμφωνα με την Δημοτική Αγορά της Λακωνίας, έχει ως εξής .

Από ότι πληροφορηθήκαμε ο καταγγέλλων συζούσε με μια κυρία που διατηρούσε επιχείρηση και όπως λέει ο ίδιος εργαζόταν σε αυτήν.

Η σχέση τους μάλλον δεν πήγε καλά και του ζήτησε να χωρίσουν.

Από και πέρα άρχισαν οι καταγγελίες από τον άνδρα ότι εργαζόταν στην επιχείρησή της του χρωστούσε χρήματα και ασφαλιστικές εισφορές.

Η υπόθεση έφθασε στο δικαστήριο και κατά την διάρκεια της εκδίκασης , η κόρη, της επιχειρηματία που ήταν μάρτυρας , δήλωσε ότι ο εν λόγω καταγγέλλων την είχε βιάσει σε ηλικία 15 χρονών και να σημειώσουμε ότι τώρα η κοπέλα είναι ενήλικη.

Μάλιστα λέγεται ότι αυτά που περνούσε η κοπέλα τα είχε εξομολογηθεί και στον πνευματικό της και η ψυχολογία της ήταν τόσο χάλια σε σημείο μάλιστα να θέλει να κλειστεί σε μοναστήρι.

Η Εισαγγελία στο άκουσμα της κατάθεσης της κοπέλας έστειλε την υπόθεση στον ανακριτή και από καταγγέλλων βρέθηκε να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες - αν αποδειχτούν - και να φέρεται ως βιαστής ανήλικης .

Πηγή : Δημοτική Αγορά της Λακωνίας

Τελευταία τροποποίηση στις 30 Ιουνίου 2021 %21:%Ιουν

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia