ΑρχικήΚΟΡΙΝΘΙΑΔήμος ΛουτρακίουΙσθμός της Κορίνθου: Σκυλάκι προσπαθεί να σωθεί ενώ κατεβαίνει η βυθιζόμενη...

Ισθμός της Κορίνθου: Σκυλάκι προσπαθεί να σωθεί ενώ κατεβαίνει η βυθιζόμενη γέφυρα (vid)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο στον Ισθμό της Κορίνθου από την στιγμή που ένα σκυλάκι προσπαθεί να σωθεί την ώρα που κατεβαίνει η βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια. H αγωνία των παρευρισκομένων ήταν μεγάλη και ανησυχούσαν μήπως περάσει καράβι και το χτυπήσει.

[iframe width=”960″ height=”515″ src=”https://www.youtube.com/embed/LDd402QuwJY” title=”Συγκλονιστικό βίντεο στον Ισθμό της Κορίνθου” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στην βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια.

Την ώρα που κατέβαινε η βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια, ο υπάλληλος δεν είχε προσέξει ότι την ίδια στιγμή, ένα σκυλάκι τη διέσχιζε, με αποτέλεσμα αυτό να κατέβει μέσα στο κανάλι του Ισθμού μαζί με τη γέφυρα.

Όσοι βρίσκονταν στο σημείο, φώναξαν στον χειριστή και τον ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό και να σταματήσει να κατεβάσει τη γέφυρα, αλλά ήταν ήδη αργά, το σκυλί είχε πέσει μέσα στο νερό και πάλευε να σωθεί. Η γέφυρα κατέβαινε και δεν ανέβηκε, παρά μόνο όταν πέρασαν όλα τα καράβια, το σκυλάκι είχε βγει μόνο του από το κανάλι στην άκρη.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Ισθμίας, όπου έφτασε στο σημείο και με τη σειρά τους έκαναν έλεγχο, για να επιβεβαιώσουν ότι ο σκύλος ήταν σώος.

Οι χειριστές της γέφυρας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο σημείο και να ελέγχουν τακτικά αν περνάει κάποιος την ώρα που πάει να κατέβει η γέφυρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο