Στην περιοχή του Λουτρακίου στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ο Παναγιώτης Νίκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την περιοχή του Λουτρακίου στην οποία μαίνεται πυρκαγιά από χθες Σάββατο,επισκέφθηκε την Κυριακή το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομίας Βασίλη Καπέλιο, τ. Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας

Παναγιώτης Νίκας:

Την περιοχή του Λουτρακίου στην οποία μαίνεται πυρκαγιά από χθες Σάββατο, επισκέφθηκα σήμερα Κυριακή το μεσημέρι, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Οικονομίας Βασίλη Καπέλιο, τ. Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ενημερώθηκα σχετικά με την κατάσταση και τις προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων να περιορίσουν την πυρκαγιά, προσπάθειες που λαμβάνουν χώρα υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η πυρκαγιά τελεί υπό έλεγχο και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, ενώ δεν κινδυνεύει η μονή του Οσίου Παταπίου.

Μας ενημέρωσαν για τον όλο σχεδιασμό, ειδικότερα, ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ο δασάρχης και ο δήμαρχος Λουτρακίου. Στη συγκεκριμένη περιοχή θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην πρόληψη με την κατασκευή υδατοδεξαμενών και τη βελτίωση του οδικού δικτύου για την διευκόλυνση της πρόσβασης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο