Πραγματοποιήθηκε η 41η αιμοδοσία, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια λειτουργίας Δημοτικής Τράπεζας Αίματος στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιήθηκε η 41η αιμοδοσία, την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2018, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση, των Συνδημοτών Εθελοντών Αιμοδοτών και των μελών του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας, στην πρόσκληση εκδήλωσης αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο υπήρξε αθρόα και ιδιαίτερα συγκινητική.
Κατά την διάρκεια τεσσάρων ωρών, οι συνάνθρωποί μας εθελοντές αιμοδότες ενίσχυσαν τα αποθέματα της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, πολύτιμο αγαθό για τους συνανθρώπους μας που το έχουν άμεση ανάγκη.
Θερμές ευχαριστίες στους Αιμοδότες μας που με το παράδειγμά τους ανοίγουν δρόμους ώστε η προσφορά της Αιμοδοσίας να αποτελεί κοινωνική ευαισθησία, βίωμα και τρόπος ζωής για όλους μας.
Θεωρούμε επίσης αναγκαίο να ευχαριστήσουμε θερμά τους επαγγελματίες του Δήμου μας κ.κ Ιωάννη Παπαδάκη, Νικόλαο Λέκκα και Αχιλλέα Κανάκη για την ευγενική χορηγία των εδεσμάτων προς τους εθελοντές Αιμοδότες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο