Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου | Λουτράκι, 26 Νοεμβρίου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Περαχώρας, την 26η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:00 μ.μ, και σας καλεί όπως προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων – Περαχώρας (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως), για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων.

1.Υποβολή πρότασης στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», Άξονας προτεραιότητας 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες», 01Σ «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες (Στερεά Ελλάδα, Νότια Αιγαίο)». Ορισμός υπευθύνου και ομάδας έργου παρακολούθησης και υλοποίησης της Πράξης.       

2.Αποδοχή συνεργασίας του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων με το Επιμελητήριο Κορινθίας και υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας για την υποβολή από κοινού πρότασης στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», Άξονας προτεραιότητας: 01 «Ανάπτυξη επιχειρηματικότητας με Τομεακές προτεραιότητες». 

3.Απευθείας αγορά ακινήτου στην περιοχή “Άσπρα Χώματα” Λουτρακίου.

4.Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης για την κυκλοφοριακή σύνδεση του χώρου όπου πρόκειται να ανεγερθεί το νέο Μουσείο Περαχώρας με το δημοτικό και επαρχιακό δίκτυο της περιοχής. Ανάκληση των υπ΄ αριθμ. 107/2018  & 214/2018 Α..Δ.Σ.

5.Επικαιροποίηση των υπ’ αριθμ. 169/2005 & 414/2005 Α.Δ.Σ., περί δωρεάς στο Υπουργείο Πολιτισμού έκτασης για την κατασκευή του Μουσείου Περαχώρας.

6.Αναπροσαρμογή ή μη των  τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων περιπτέρων  για το έτος 2019 και εφεξής . Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 311/2018 Α.Δ.Σ.

7.Αναπροσαρμογή ή μη των τελών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, για το έτος 2019 κι εφεξής.

8.Αναπροσαρμογή ή μη των τελών διαφήμισης για το έτος 2019 κι εφεξής

9.Έγκριση 6ης μερικής αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού τρέχοντος έτους.       

10.Υποβολή ή μη φακέλων υποψηφιότητας τριών ακτών του Δήμου μας στο Πρόγραμμα “Γαλάζια Σημαία” έτους 2019. Δέσμευση εγγραφής πίστωσης

11.Γνωμοδότηση για μετατροπή & ίδρυση εργαστηρίων στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κορινθίας για το σχολικό έτος 2019 – 2020.

12.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής της υπηρεσίας καθαριότητας δημοτικών καταστημάτων (από 20/9/2018 έως 20/10/2018).

13.Έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής υπηρεσιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 219 του Ν. 4412/2016.

14.Έγκριση επεκτάσεων δημοτικού φωτισμού στη Δ.Ε. Αγ. Θεοδώρων. Εξειδίκευση πίστωσης.

15.Έγκριση μετακινήσεων Αντιδημάρχων εκτός έδρας (μηνός Δεκεμβρίου 2018). Εξειδίκευση πίστωσης.                     

Κοινοποίηση:                                                      

1.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα  του Δήμου

Ο  ANTIΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.                                                                    

ΚΟΦΙΝΑΣ Ηλίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο