Αγώνας τριάθλου στο Σχοίνο Κορινθίας 1ο Σχοίναθλον Sprint

Με εντατικούς ρυθμούς κορυφώνονται οι προετοιμασίες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπεν τριάθλου που σηματοδοτεί και την πρώτη σύνθετη αθλητική εκδήλωση (και όχι μόνο) στην ιστορία της πανέμορφης ευρύτερης περιοχής.

Στόχος η αναβάθμιση του αθλητικού τουρισμού της περιοχής μας στα πλαίσια μαζικού αθλητισμού – δια βίου άθλησης- ευγενούς άμιλλας. Καλούμε όλους και όλες να προσεγγίσουν και να γνωρίσουν αγωνιζόμενοι την ονειρεμένη τοποθεσία ανάμεσα στις πλαγιές των Γερανείων και του Κορινθιακού κόλπου. Η ποδηλατική διαδρομή (βλέπε κάτοψη παρακάτω ) θα πραγματοποιηθεί δύο φορές επί 10 χιλιόμετρα περιφερικά του Σχοίνου και δεξιότερα προς Βαμβακιές με σύνολο υψομετρικών 280 μ.
Η δρομική διαδρομή 2.500μ επίσης προς Βαμβακιές και 2.500μ επιστροφή με σύνολο υψομετρικών 40μ.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:
Θα βραβευτούν με κύπελλα οι τρείς 1οι 1ες της γενικής κατάταξης οι οποίοι δεν θα ενταχτούν στις βραβεύσεις ηλικιακών κατηγοριών.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Γυναικών-Ανδρών -18-29 30-39 40-49 50-59 60+ όπου οι 1οι 1ες θα λάβουν Κύπελλα και 2οι 3οι μετάλλια.
Η κατηγορία του ομαδικού θα είναι μία ανεξαρτήτου φύλου με δύο ή τρείς αθλητές –ες και θα βραβευτούν οι τρείς πρώτες ομάδες με κύπελλο.
Μαθητικό: Οι 1οι 1ες που θα λάβουν μέρος στο τρίαθλο Θα βραβευτούν με κύπελλο και 2οι 3οι με μετάλλια. Οι εγγραφές των μαθητών θα ανοίξουν στην Γραμματεία στις 6:30 μ.μ με παρουσία των γονιών τους για υπογραφή συμμετοχή τους . Οι μαθητές μπορούν να λάβουν μέρος και σε ένα αγώνισμα της αρεσκείας τους με διαφορετικούς αριθμούς. Όλοι οι τερματίζοντες και στους δύο αγώνες θα λάβουν μετάλλια. Η χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά με (τσιπ) από την εταιρία HEXLTD. Για την ασφάλεια των αθλητών θα παρθούν όλα τα μέτρα με τροχαία, ναυαγοσώστες ασθενοφόρο –γιατρό, εθελοντές –κριτές.
Απαγορεύονται οι ολόσωμες κολυμβητικές στολές και τα ποδηλατικά (γκρούπ-κολλητήρια).
Παρακαλούνται οι αθλητές να είναι τουλάχιστον 1 ώρα νωρίτερα στην γραμματεία για παραλαβή συμμετοχής τους και να φέρουν σκουφάκι κολύμβησης και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ποδηλατικό κράνος ειδάλλως δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : http://bit.ly/sxoinathlon2018
«Όσοι αγωνιστούν θα υπογράψουν ότι συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχουν βεβαίωση εξάμηνης διάρκειας για την καλή τους υγεία και φυσική τους κατάσταση για την δοκιμασία του αγώνα και παραιτούνται από κάθε απαίτηση έναντι των διοργανωτών για τυχόν σωματική -υλική και ηθική βλάβη από οποιαδήποτε αιτία.»
Οι ενδιαφερόμενοι από το λεκανοπέδιο Αττικής μπορούν να έρθουν μέσω Μεγάρων –Αλεποχωρίου και μέσω Λουτρακίου Περαχώρας .
Οργανωτική επιτροπή: Πρόεδρος Επαγγελματιών κ. Γιώργος Λάμπρου 6974768818 e-mail: epagelmatiessxoinou@gmail.com Βασίλης Κρεμμύδας 6945218082. Τεχνικά θέματα 6945536280.

triathlo korinthia1

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...

ΕΟΣ Τρίπολης: Πεζοπορική διαδρομή από τη Νυμφασία έως τα Μαγούλιανα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

Δημοτική Αστυνομία: Έκλεισαν οι αιτήσεις για 1.213 προσλήψεις

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ...
Μετάβαση στο περιεχόμενο