Ξεχνά ότι ένιπτε τα χείρας του ως Πόντιος Πιλάτος ο κ. Λογοθέτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Η αποτύπωση της πολιτικής πορείας μιας δημοτικής αρχής, όταν υπηρετεί επί της ουσίας τα συμφέροντα του δήμου, στηρίζεται σε δημιουργικό παρελθόν, σε παραγωγικό παρόν και οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον” σύμφωνα με την ανακοίνωση – απάντηση της Δημοτικής Αρχής στον κ. Λογοθέτη.

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει:

Αυτές οι αρχές είναι άγνωστες στον συνδυασμό που εκπροσωπείται από τον κύριο Κώστα Λογοθέτη και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τα άστοχα και βεβιασμένα δημοσιεύματα που υπογράφει ο ίδιος αλλά κυρίως καταδεικνύεται από τη πορεία του συνδυασμού του.

Με γνωστές και ξεπερασμένες πρακτικές στα γραφόμενα του, «βαφτίζει» την υπευθυνότητα του δημάρχου κ. Γκιώνη «μυστικοπάθεια», την αντιμετώπιση των προβλημάτων με σοβαρότητα και με σταθερά βήματα την ονομάζει «απραξία» χρησιμοποιώντας συνεχώς άστοχους χαρακτηρισμούς.

Στην προσπάθεια του να δημιουργήσει εντυπώσεις, ξεχνά την καταστροφική στάση και θέση του έναντι των προβλημάτων της Λουτράκι Α.Ε. επί δημαρχίας του, ξεχνά ότι ένιπτε τα χείρας του ως Πόντιος Πιλάτος, ξεχνά ότι δεν ανέλαβε ποτέ την ευθύνη να δώσει λύσεις σε θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούσαν και αφορούν τη Λουτράκι Α.Ε.

Η σημερινή κριτική που ασκεί, οι άνευ ουσίας προτάσεις, ο πολιτικός θόρυβος που προσπαθεί να δημιουργήσει, όλα είναι αντιστρόφως ανάλογα των ενεργειών του κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του.

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, ο κύριος Λογοθέτης αντί να προσπαθεί να δημιουργήσει αγκυλώσεις μόνο και μόνο για να παράξει πολιτική, ας αναλογιστεί την αγωνία των εργαζομένων της επιχείρησης, το συμφέρον του Δήμου μας και ας ενθυμείται τη ρήση του σοφού λαού ότι η σιωπή πολλές φορές είναι χρυσός.

Στην δημοτική αρχή του κ. Γκιώνη η αδράνεια και η καταστροφολογία είναι αφενός μεν στοιχεία άγνωστα, αφετέρου δε οι προτεραιότητες και οι ανάγκες του Δήμου δεν αφήνουν περιθώρια ενασχόλησης με παρόμοιες μικροπολιτικές.

Μπορεί λοιπόν ο κ. Λογοθέτης να είναι σίγουρος, ότι ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης, υπηρετεί τα συμφέροντα του δήμου, αγωνιά για την διασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων και εργάζεται για το όφελος των συνδημοτών μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο