Δωρεάν 586 μαστογραφίες και 425 τεστ ΠΑΠ στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος συνολικά εξετάσθηκαν 668 γυναίκες, από τις οποίες 586 έκαναν μαστογραφία και 425 τεστ Παπ.

[iframe width=”705″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/KXzCG4D4mxI” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ολοκληρώθηκε στον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης το πρόγραμμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, που διενήργησε κινητή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας (ΕΙΟ), στο πλαίσιο του προγράμματος “Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου”.

Στο πλαίσιο του εν λόγω προγράμματος συνολικά εξετάσθηκαν 668 γυναίκες, από τις οποίες 586 έκαναν μαστογραφία και 425 τεστ Παπ.

Το εν λόγω πρόγραμμα, υλοποιήθηκε δωρεάν με την συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας.

Με την απαραίτητη κοινωνική αυτή δράση ο Δήμος μας στέλνει το μήνυμα για την σημασία του τακτικού ελέγχου υγείας , καθώς είναι δεδομένο ότι η πρόληψη-πρώιμη διάγνωση σώζει ζωές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο