Δήμος Ξυλοκάστρου: Δημιουργία δημοτικού αμαξοστάσιου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο νέος αυτός χώρος στάθμευσης των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου το επόμενο διάστημα πρόκειται να αποκτήσει επιπλέον απαραίτητες υποδομές.

Σε έναν οργανωμένο και σύγχρονο Δήμο η δημιουργία ενός δημοτικού χώρου ο οποίος θα συγκεντρώνει τον δημοτικό στόλο οχημάτων, θα τον ασφαλίζει από φθορές και κακόβουλες ενέργειες και θα προσφέρει την δυνατότητα ελέγχου και συντήρησης του, αποτελεί μια αυτονόητη αλλά και απαραίτητη υποδομή.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα ο Δήμος μας δεν διέθετε έναν τέτοιο χώρο, με αποτέλεσμα τα δημοτικά οχήματα να σταθμεύουν σε διάφορα σημεία της πόλης απροστάτευτα στις διαθέσεις οποιουδήποτε, προβάλλοντας προς τα έξω μια εικόνα προχειρότητας και εγκατάλειψης.

Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις μας από την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου, θεωρώντας ζωτικής σημασίας για την υπηρεσία καθαριότητας την δημιουργία ενός αμαξοστασίου, προχωρήσαμε στις απαραίτητες ενέργειες και πλέον διαθέτουμε έναν προφυλαγμένο χώρο για τα οχήματα του Δήμου.

Στον χώρο αυτό με τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις τις οποίες κάναμε στην δομή της υπηρεσίας είναι δυνατός ο έλεγχος και η συντήρηση των οχημάτων μειώνοντας έτσι τα έξοδα επισκευής, αλλά και κάνοντας πράξη την προστασία τους από εξωτερικούς παράγοντες. Στον ίδιο χώρο επιδιορθώνουμε τους κάδους που έχουν υποστεί ζημιές, αλλά και παραλαμβάνουμε τους 260 νέους κάδους απορριμμάτων που έχουμε προμηθευτεί μέχρι σήμερα, με στόχο τα επόμενα δύο χρόνια να πετύχουμε την αντικατάσταση όλων των παλαιών κάδων του Δήμου μας.

Ο νέος αυτός χώρος στάθμευσης των οχημάτων καθαριότητας του Δήμου το επόμενο διάστημα πρόκειται να αποκτήσει επιπλέον απαραίτητες υποδομές όπως ράμπα συντήρησης, γραφείο προσωπικού, καθώς και αποδυτήρια προσωπικού. Έτσι θέλουμε να αποδείξουμε έμπρακτα τον σεβασμό και την εκτίμηση στο λειτούργημα της υπηρεσίας καθαριότητας, η οποία ξεπερνώντας πολλές φορές τις δυνάμεις της έχει μεταμορφώσει την εικόνα του Δήμου μας στον τομέα ευθύνης της.

Προχωρούμε οργανωμένα στην δημιουργία υποδομών και την προμήθεια των αναγκαίων μέσων ώστε ο τόπο μας να ανταποκριθεί με επιτυχία στις νέες απαιτήσεις διαχείρισης του τομέα καθαριότητας. Ενός τομέα ο οποίος αποτελεί τον καθρέφτη της κάθε περιοχής και τον δείκτη της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

20200812 1405151

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο