Καταχειροκροτήθηκε η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με σύμμαχο τον καλό καιρό κορυφώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Δερβένι του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ο διπλός εορτασμός της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/T0ncCmzivok” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]
Με πατριωτικό φρόνημα όλοι χειροκρότησαν τη Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου κατά την ανάκρουση του εμβατηρίου «Μακεδονία ξακουστή», για περισσότερες από τρεις φορές, και μάλιστα πολλοί τραγουδούσαν κιόλας!

derveni filarmoniki

parelasi derveni filarmonik

filarmoniki derveni parelasi

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο