Μικρά παιδιά με μεγάλη ευαισθησία προσφέρουν χρήματα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για άλλη μία φορά, ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, και ειδικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο, έγιναν αποδέκτες μιας ξεχωριστής προσφοράς.

Μικρά παιδιά, μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού, που επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι το Ξυλόκαστρο, μέσα στις ανέμελες διακοπές τους, αφιερώνουν χρόνο και δημιουργούν με τη φαντασία και το μεράκι τους κατασκευές.

Τις κατασκευές και τα χειροτεχνήματά τους τα παιδιά τις διαθέτουν στο δικό τους ιδιότυπο και αυτοσχέδιο παζάρι και συγκεντρώνουν χρήματα για την ενίσχυση της κοινωνικής δράσης του Δήμου.Έτσι και εφέτος οι μικροί μας φίλοι, Ζωή Ματανά, Σοφία Ρετάλη, Νίκος Ρετάλης και Σπύρος Πάγκαλος, επισκέφθηκαν το Δήμαρχο και προσέφεραν με χαρά τα χρήματα που συγκέντρωσαν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο Δήμαρχος δέχτηκε με μεγάλη χαρά τα παιδιά, τα ευχαρίστησε προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της πόλης. Επαίνεσε την ξεχωριστή πρωτοβουλία και την ανιδιοτελή προσφορά τους, που αποτελεί φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης για όλους. Δήλωσε δε με ενθουσιασμό, ότι όταν τα παιδιά μας διακατέχονται από τέτοια αισθήματα αγάπης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο, όσο δύσκολες και αν είναι οι εποχές που ζούμε, θα υπάρχει πάντα ένα ανοιχτό παράθυρο για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο