Ασφαλτοστρώσεις στο Σοφικό – Ξεκινούν μετά το Πάσχα σε Άσσο -Λέχαιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Δημοτική Ενότητα Σολυγείας πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες εργασίες ασφαλτόστρωσης και συγκεκριμένα σε σημεία του Σοφικού τα οποία έχρηζαν παρέμβασης ώστε οι πολίτες να μετακινούνται άνετα και με ασφάλεια.

 «Το Σοφικό και η Σολυγεία είναι μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους την οποίαν οφείλουμε να φροντίσουμε και να αναδείξουμε επιτυγχάνοντας την αύξηση στην επισκεψιμότητά της» σημείωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ευρισκόμενος το πρωί στο σημείο συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γρηγόρη Ρωτίδη. 

Έχουν προηγηθεί έργα σε Σαρωνικό και Τενέα ενώ αμέσως μετά τις ημέρες του Πάσχα θα ξεκινήσουν  παρεμβάσεις και στην Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου. Οι ασφαλτοστρώσεις στην εν λόγω περιοχή δεν μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα αφού πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες που εκτελούνται από την υπηρεσία ύδρευσης και την ΔΕΗ.  

Η βελτίωση των υποδομών και η αποκατάσταση των δικτύων σε όλο το εύρος του δήμου Κορινθίων αποτελεί για την δημοτική αρχή προτεραιότητα. Ο Δήμαρχος επανέλαβε την δέσμευσή του πως κάθε χρόνο, σε κάθε χωριό του δήμου Κορινθίων θα πραγματοποιούνται ασφαλτοστρώσεις 2 χιλιομέτρων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο