Επισιτιστική βοήθεια του Δήμου Κορινθίων προς τους απόρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) τον Δήμο Κορινθίων ο οποίος υλοποιεί, Δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, καλεί τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), να προσέλθουν στα σημεία διανομής με σκοπό να παραλάβουν τη ποσότητα που τους αναλογεί για τα είδη : «Κοτόπουλο Νωπό Ολόκληρο, και είδη βασικής υλικής συνδρομής».

Η επισιτιστική Συνδρομή η οποία χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), αφορά εκείνους που υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα, το διάστημα Ιούλιος – Αύγουστος 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον Πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Τα σημεία διανομής είναι :

– Δημοτική αγορά Κορίνθου (εσωτερικά καταστήματα)

– Πρώην δημοτικό κατάστημα Εξαμιλίων.

Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται και σήμερα Τρίτη σε όλη την διάρκεια της ημέρας έως τις 5.00 μ.μ. το απόγευμα, και την Τετάρτη 17-2-2016 έως τις 1.00 μ.μ, σύμφωνα με ενημέρωση που έχουν λάβει για το σημείο διανομής που θα παραλάβουν .
Οι δικαιούχοι του Προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ . Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής , τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής του ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Αν ο ωφελούμενος, δεν προσέλθει , τα νωπά προϊόντα θα παραδοθούν σε δομές συσσιτίων

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο