Έργα καθαρισμού ρεμάτων πραγματοποιήθηκαν στην Κορινθία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοψία σε έργα καθαρισμού των ρεμάτων στο Γαλατάκι, τις Κεγχρεές και τα Λουτρά Ωραίας Ελένης διενήργησε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου.

Ο αντιπεριφερειάρχης -συνοδευόμενος από στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων της Π.Ε. Κορινθίας και της ανάλογης Διεύθυνσης του Δήμου Κορινθίων, καθώς και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γαλατακίου Κώστα Μποζίκη, όπως και εκπρόσωπο του αναδόχου-, διερεύνησε την ανάγκη τυχόν επιπλέον παρεμβάσεων εκτός από τον προγραμματισμένο καθαρισμό των ρεμάτων, όπως τεχνικά έργα καθώς και αποφράξεις προκειμένου να αποφευχθεί η εκδήλωση πλημυρικών φαινομένων στο μέλλον.

Ο Τ. Γκιολής ανέφερε πως ήδη ξεκινούν άμεσα τα έργα, τόσο στις πληγείσες από τις φωτιές του Ιουλίου περιοχές, όσο και στον Ιανό στις πιο πάνω περιοχές καθώς και στην Ξυλοκέριζα, στον Αγιο Ιωάννη και στα Αθίκια.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο