Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. Κορινθίων η πρόταση της πολεοδομικής μελέτης, για την επέκταση της περιοχής ”Βοσέικα – Φυλακές ΚΕΝΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εγκρίθηκε απο το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων, με την υπ΄ αριθμ. 7/90/2015 απόφαση του, η πρόταση της πολεοδομικής μελέτης, που αφορά στην επέκταση της περιοχής ”Βοσέικα – Φυλακές ΚΕΝΚ, της Δημοτικής Κοινότητας Κορίνθου του Δήμου Κορινθίων.

Προηγουμένως, η μελέτη αυτή είχε αναρτηθεί, με σκοπό την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας και ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους ιδιοκτήτες εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Ο σχετικός φάκελος της μελέτης μετά τη συμπλήρωσή του και με την τελευταία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και με το διορθωμένο διάγραμμα του ρυμοτομικού σχεδίου με βάση τις αλλαγές από τις δεκτές ενστάσεις, θα σταλεί στη Δ/νση Περιβάλλοντος & Χωρικού Σχεδιασμού Περιφέρειας Πελοποννήσου, με σκοπό την έγκριση και δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι απαιτούμενες χρονοβόρες διαδικασίες του σχεδίου στην περιοχή Βοσέϊκα-Φυλακές (ΚΕΝΚ) Κορίνθου, επιλύνοντας έτσι ένα μακροχρόνιο αίτημα δεκαετιών των κατοίκων της παραπάνω περιοχής.

 

Φωτό αρχείου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο