Συμμετοχή του δήμου στον 8ο Πανελλαδικό ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό

Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στον 8ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Κορινθίας στα πλαίσια του εορτασμού της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από 1-7 Νοεμβρίου 2017.

Στην Κόρινθο, όπως και σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας, μητέρες από το Πανελλήνιο Εθελοντικό Δίκτυο Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας θα προωθήσουν ενημερωτικό υλικό ώστε να ενημερώσουν έμπρακτα το ευρύ κοινό σχετικά με την αξία του μητρικού θηλασμού.  

Ο 8ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00π.μ. στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη 4, (έξω από τη Δημοτική Πινακοθήκη). Κόρινθο, όπως και σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας, μητέρες από το Πανελλήνιο Εθελοντικό Δίκτυο Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας θα προωθήσουν ενημερωτικό υλικό ώστε να ενημερώσουν έμπρακτα το ευρύ κοινό σχετικά με την αξία του μητρικού θηλασμού.  

Ο 8ος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00π.μ. στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη 4, (έξω από τη Δημοτική Πινακοθήκη).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο