Παραδίδεται σε χρήση το γήπεδο του Κάτω Άσσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τρίτο κατά σειρά ποδοσφαιρικό δημοτικό γήπεδο το 2015 παραδίδει η Δημοτική Αρχή σε χρήση των ποδοσφαιρικών σωματείων και των αθλουμένων στα όρια του Δήμου Κορινθίων με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Κάτω Άσσου.

Το γήπεδο αυτό ανακαινίστηκε πλήρως με την κατασκευή και τοποθέτηση νέου υπερσύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα αλλά και βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Ήδη γίνεται χρήση από το τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Ολυμπιακού Άσσου αλλά και της Προοδευτικής Περιγιαλίου , καθώς και από πλήθος πολιτών μικρών και μεγάλων , ανδρών και γυναικών που  σε καθημερινή βάση αθλούνται, ιδίως τα βράδια με τον πλούσιο φωτισμό που διαθέτει.

Ο προϋπολογισμός ανήλθε σε 390.000 €, η έκπτωση που επιτεύχθηκε ήταν 45% και χρηματοδοτήθηκε από δημοτικούς πόρους, προσφορά της Δημοτικής Αρχής στη νεολαία  της περιοχής.

Σύντομα θα παραδοθούν τα δύο νέα γήπεδα που ολοκληρώνονται, όπως είναι του Αγίου Βασιλείου και του Σπαθοβουνίου και μέχρι τέλος του έτους θα ολοκληρωθούν και τα γήπεδα του Λεχαίου και του Γαλατακίου στα οποία έχουν ήδη εκτελεστεί οι χωματουργικές εργασίες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο