Παραδίδεται σε χρήση το γήπεδο του Κάτω Άσσου

Το τρίτο κατά σειρά ποδοσφαιρικό δημοτικό γήπεδο το 2015 παραδίδει η Δημοτική Αρχή σε χρήση των ποδοσφαιρικών σωματείων και των αθλουμένων στα όρια του Δήμου Κορινθίων με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Κάτω Άσσου.

Το γήπεδο αυτό ανακαινίστηκε πλήρως με την κατασκευή και τοποθέτηση νέου υπερσύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα αλλά και βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Ήδη γίνεται χρήση από το τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Ολυμπιακού Άσσου αλλά και της Προοδευτικής Περιγιαλίου , καθώς και από πλήθος πολιτών μικρών και μεγάλων , ανδρών και γυναικών που  σε καθημερινή βάση αθλούνται, ιδίως τα βράδια με τον πλούσιο φωτισμό που διαθέτει.

Ο προϋπολογισμός ανήλθε σε 390.000 €, η έκπτωση που επιτεύχθηκε ήταν 45% και χρηματοδοτήθηκε από δημοτικούς πόρους, προσφορά της Δημοτικής Αρχής στη νεολαία  της περιοχής.

Σύντομα θα παραδοθούν τα δύο νέα γήπεδα που ολοκληρώνονται, όπως είναι του Αγίου Βασιλείου και του Σπαθοβουνίου και μέχρι τέλος του έτους θα ολοκληρωθούν και τα γήπεδα του Λεχαίου και του Γαλατακίου στα οποία έχουν ήδη εκτελεστεί οι χωματουργικές εργασίες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο