Τετάρτη, 18 Ιουνίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Συνελήφθη 47χρονος γιατί έκλεψε από κατάστημα φιάλη αλκοολούχου ποτού σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη, χθες (18.12.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσε από κατάστημα φιάλη αλκοολούχου ποτού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απολογισμός Περιφερειακής Συνδιάσκεψης Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Πελοποννήσου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής...

Διήμερο εκδηλώσεων στην ΕΥΤΟΠΙΑ, 21 και 22 Ιουνίου 2025

Το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 7:30 μμ. στα εντευκτήρια...

Συνάντηση εργασίας στο διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας γαι την μελέτη «Κλειστό αρδευτικό δίκτυο Τ.Ο.Ε.Β. Φωκίωνος Ζαχαριά»

Κατόπιν προσκλήσεως του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιουνίου, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Λακωνίας, συνάντηση εργασίας με αντικείμενο τη μελέτη «ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Τ.Ο.Ε.Β. ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑ» και τη συμμετοχή του  Προέδρου του ΤΟΕΒ κ. Σπύρου Χρόνη, του   Γραμματέα του Οργανισμού κ. Γιάννη Παπαδάκου, του Γενικού Διευθυντή της ΔΑΟΚ της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ