Εκδήλωση τιμής και μνήμης “Ο τελευταίος θρύλος του Ιερού Λόχου, Στρατηγός Κων. Κόρκας”

Το παράρτημα Κορινθίας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, η Λέσχη Καταδρομέων & Ιερολοχιτών, ο Πολιτιστικός & ΕΞωραϊστικός Σύλλογος Βραχατίου "Η Αναγέννηση" και η εφημερίδα Φωνή της Κορινθίας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου "Θωμάς Θωμαϊδης" αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Στρατηγού Κωνσταντίνου Α. Κόρκα (7/1/1921-19/5/2022), ενός Μεγάλου Έλληνα και θρύλου του Ιερού Λόχου και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το παράρτημα Κορινθίας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, η Λέσχη Καταδρομέων & Ιερολοχιτών, ο Πολιτιστικός & ΕΞωραϊστικός Σύλλογος Βραχατίου “Η Αναγέννηση” και η εφημερίδα Φωνή της Κορινθίας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11.00 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου “Θωμάς Θωμαϊδης” αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Στρατηγού Κωνσταντίνου Α. Κόρκα (7/1/1921-19/5/2022), ενός Μεγάλου Έλληνα και θρύλου του Ιερού Λόχου και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας και του Δήμου Κορινθίων.

Χορηγοί:

  • ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ- ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε (Μέγας Χορηγός).
  • VODAFON-Αθανάσιος Κόρκας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Εύη Κοκκίνου (δικηγόρος-διαμεσολαβίτρια, MsC Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων).

Συντονισμός του πάνελ ομιλητών από τον Κυριάκο Κόκκινο (δικηγόρος & τ. Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων-ΟΥΚ).

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»