Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Νεμέας για το θάνατο του πρώην Δημάρχου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεμέας στην αριθμ. 74/9-9-2022 έκτακτη συνεδρίασή του ενημερώθηκε από το Δήμαρχο, κο Φρούσιο Κων/νο, για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Νεμέας και πρώην Προέδρου Κοινότητας Αηδονίων.

Ο κος Δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Καλαντζή Κων/νου, την εξαιρετική του προσφορά στο Δήμο Νεμέας και στον τόπο γενικότερα, πρότεινε να εκδοθεί ψήφισμα στη μνήμη του εκλιπόντος. Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Κων/νου Καλαντζή ,πρώην Δημάρχου Νεμέας και πρώην Προέδρου Κοινότητας Αηδονίων, ο οποίος στη διαδρομή του στα κοινά υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, αφοσίωση, πάθος και ανιδιοτέλεια, επιδεικνύοντας εργατικότητα, ήθος, συνέπεια, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην πορεία του Δήμου μας. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:
1.Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία, να κατατεθεί στεφάνι και να εκφωνηθεί το παρόν ψήφισμα
2.Να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά συλλυπητήρια.
3.Να υπενθυμίσει στους πολίτες της Νεμέας ότι υπηρέτησε την πόλη από τη θέση του Δημάρχου Νεμέας επί εννέα συνολικά έτη και επί σειρά ετών Πρόεδρος της Κοινότητας Αηδονίων του Δήμου Νεμέας.
4.Να υψωθεί μεσίστια η Σημαία στο Δημοτικό κατάστημα επί διήμερο.
5.Να αποδώσει τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Νεμέας.
6. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον ημερήσιο τύπο και σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο