Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Νεμέας για το θάνατο του πρώην Δημάρχου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεμέας στην αριθμ. 74/9-9-2022 έκτακτη συνεδρίασή του ενημερώθηκε από το Δήμαρχο, κο Φρούσιο Κων/νο, για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Νεμέας και πρώην Προέδρου Κοινότητας Αηδονίων.

Ο κος Δήμαρχος αφού αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Καλαντζή Κων/νου, την εξαιρετική του προσφορά στο Δήμο Νεμέας και στον τόπο γενικότερα, πρότεινε να εκδοθεί ψήφισμα στη μνήμη του εκλιπόντος. Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το θάνατο του Κων/νου Καλαντζή ,πρώην Δημάρχου Νεμέας και πρώην Προέδρου Κοινότητας Αηδονίων, ο οποίος στη διαδρομή του στα κοινά υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση με υπευθυνότητα, αφοσίωση, πάθος και ανιδιοτέλεια, επιδεικνύοντας εργατικότητα, ήθος, συνέπεια, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα στην πορεία του Δήμου μας. Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:
1.Να παραστεί ο Δήμαρχος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία, να κατατεθεί στεφάνι και να εκφωνηθεί το παρόν ψήφισμα
2.Να εκφράσει στην οικογένεια του εκλιπόντος τα θερμά συλλυπητήρια.
3.Να υπενθυμίσει στους πολίτες της Νεμέας ότι υπηρέτησε την πόλη από τη θέση του Δημάρχου Νεμέας επί εννέα συνολικά έτη και επί σειρά ετών Πρόεδρος της Κοινότητας Αηδονίων του Δήμου Νεμέας.
4.Να υψωθεί μεσίστια η Σημαία στο Δημοτικό κατάστημα επί διήμερο.
5.Να αποδώσει τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Νεμέας.
6. Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον ημερήσιο τύπο και σε όλα τα ηλεκτρονικά μέσα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
00:03:38

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» στην Τρίπολη (vid)

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής...

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (...

Απολογισμός έργου των πρώτων εκατό ημερών της νέας Δημοτικής αρχής

          Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.           «Ότι είπαμε προεκλογικά το κάναμε πράξη», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορινθίων και στη συνέχεια ανέλυσε τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.           Συγκεκριμένα:
Μετάβαση στο περιεχόμενο