Εγκρίσεις χρηματοδότησης για έργα Αγροτικής Οδοποιίας στη Νεμέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άλλες δυο (2) εγκρίσεις χρηματοδότησης ολοκληρώθηκαν για έργα Αγροτικής Οδοποιίας στις κοινότητες Δάφνη και Αρχαία Νεμέα μέσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, συνολικού προϋπολογισμού, περίπου 840.000 € .

Συγκεκριμένα εγκρίθηκε ποσό χρηματοδότησης:

1. 490.000€ για τη βελτίωση της βατότητας αγροτικών δρόμων στην Τ.Κ. Δάφνης
2. 350.000€ περίπου για βελτίωση βατότητας αγροτικών δρόμων στην Τ.Κ. Αρχ. Νεμέας.
Πρόκειται για κεντρικές αγροτικές «οδικές αρτηρίες» που στόχο έχουν την προσβολή των κατοίκων στις καλλιέργειες τους αλλά και τη γρηγορότερη και ασφαλέστερη διέλευσή τους.

Ο Δήμαρχος Νεμέας , δηλώνει:
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που εργάστηκαν για την υποβολή των 2 αυτών προτάσεων και κυρίως τους υφυπουργούς, κ. Χρ. Δήμα και κ. Νικ. Ταγαρά, καθώς
και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Δημ. Παπαγιαννίδη, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην ένταξη και χρηματοδότηση αυτών των έργων.

Από το 2020 ως σήμερα, ο Δήμος Νεμέας, έχει κάνει για Αγροτικές Αγροτικές Περιοχές περισσότερα από 3.000.000€, με απώτερο στόχο τη στήριξη των αγροτών της περιοχής μας. Στο άμεσο χρονικό διάστημα, αναμένονται και άλλες εγκρίσεις έργων σε προτάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Κόρινθος συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής ημέρας Μουσικής, ο Δήμος Κορινθίων οργανώνει μουσικές εκδηλώσεις. Ξεχωρίζει η συναυλία με τον σημαντικό συνθέτη και σπουδαίο κιθαρίστα με διεθνή δράση και αποδοχή Αντώνη Μιτζέλο. Την σκηνή θα μοιραστούν μαζί του οι αγαπημένοι στο κοινό Final Act!! Στη συναυλία θα συμμετέχει  & η θρυλική μπάντα της πόλης “Μουσικές Αναδρομές”. Παρασκευή 21

10ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών Δημητσάνας από τους «Αετούς Γορτυνίας»

Το 10ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών Δημητσάνας διοργανώνεται το Σάββατο 22...

Στον Κορυδαλλό ο Απόστολος Λύτρας – Προφυλακίστηκε με απόφαση του εισαγγελέα

Στον Κορυδαλλό κρατείται πλέον ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απόφαση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο