Η UrbanAct στην Νεμέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Νεμέα απέκτησε το νέο της τοπόσημο με την τοιχογραφία που υλοποίησε η UrbanAct στο 2ο Δημοτικό σχολείο της πόλης, με την αναπαράσταση του μύθου του πρώτου άθλου του Ηρακλή με το λιοντάρι της Νεμέας.

Το έργο ζωγράφισε ο streetartist Same84 μέσα από την ιδιαίτερη εικαστική του γραφή, ενώ όλο το πρόγραμμα έγινε πραγματικότητα με την αιγίδα και στήριξη της Δ/νσης του σχολείου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και με την άδεια του Δήμου Νεμέας.

Η τοιχογραφία θα γινει προσπάθεια να αποτελέσει την αρχή για μια σειρά δράσεων στην περιοχή, για να δημιουργηθεί ένα πλέγμα εικαστικών έργων τα οποία θα αναδείξουν την μοναδική ιστορία, τα προϊόντα και το ντόπιο δυναμικό της περιοχής.

urbanact nemea2

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο