Σε αποκριάτικους ρυθμούς ο Δήμος Νεμέας!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε αποκριάτικους ρυθμούς ο Δήμος Νεμέας!!
Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ο δήμος Νεμέας γιόρτασε την έναρξη του Τριωδίου.
Με πολύ κέφι και γιορτινή διάθεση ξεκίνησαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις.

Όσοι παραβρέθηκαν στην έναρξη των εκδηλώσεων διασκέδασαν, χόρεψαν, μασκαρεύτηκαν και ξέφυγαν για λίγο από την καθημερινότητα.
Το γκρουπ “ΣΙΚΑΓΟ” με την περατζάδα του στις γειτονιές της Νεμέας κατάφερε να σκορπίσει χαρά και κέφι στους πολίτες.

Η οργανωτική επιτροπή έδωσε το παρών της και φυσικά με πολύ κέφι, όρεξη και μεράκι συνεχίζει τις προετοιμασίες για την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση!!
Μέχρι τότε όμως θα ακολουθήσουν και μία σειρά εκδηλώσεων!!

Το καρναβάλι επιστρέφει στον Δήμο.

Ο Δήμαρχος τόνισε ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση όλες τις μέρες των Αποκριών αναβαθμίζοντας τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και πλέον το καρναβάλι να αποτελεί θεσμό για το Δήμο!!

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παναγιώτης Ρογκάκης τόνισε ότι οι προετοιμασίες για το καρναβάλι έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Η οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού ακούραστη συνεχίζει όλο το συντονισμό με τα γκρουπ που θα συμμετέχουν, τα άρματα που δημιουργούνται, με μοναδικό σκοπό να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όλοι οι δρόμοι φέτος οδηγούν στη Νεμέα .
Να είστε όλοι εκεί!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα η διαβούλευση για την ΟΧΕ Ταϋγέτου

Αναβάλλεται για την επόμενη εβδομάδα η προγραμματισμένη για αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 δημόσια διαβούλευση για την ΟΧΕ Ταϋγέτου στην Αλαγονία. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Υποχρεωτική εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος με την ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/55904/2019/19-05-2023 Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εσωτερικών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η οποία δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας Κυβερνήσεως 3475, τεύχος Β’,στις 24-05-2023 και αφορούσε τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ Η ΠΛΗΣΙΟΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ θέσπισε την υποχρεωτική εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον δασικών εκτάσεων, που

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της οδού Ψαρών

Εκκίνησαν σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, οι εργασίες ανάπλασης της οδού Ψαρών, με τον αποκλεισμό του πρώτου τμήματος της οδού από Ξενοφώντος μέχρι Δημοσθένους. Το έργο θα εκτελεστεί τμηματικά, ώστε να υπάρξει το δυνατόν λιγότερη όχληση. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες ανάπλασης στο σύνολο της Ψαρών θα διαρκέσουν περί τους 4 μήνες, και θα

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο