Λουτράκι: Τελετή έναρξης παγκόσμιων αγώνων πάλης και ο χορός του Αυγενάκη που τρέλανε κόσμο (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας πάλης για το 2021 όπου λαμβάνουν μέρος 750 αθλητές από 50 χώρες. Το παρών δίνουν ολυμπιονίκες, όπως ο Πολωνός Αντρέι Μπρόνσκι (τρία ολυμπιακά μετάλλια και πέντε παγκόσμια), παγκόσμιοι πρωταθλητές, ξένοι και Ελληνες. Επίσης θα αγωνισθεί ο Ηλίας Μπούκης (Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας).

[iframe width=”776″ height=”436″ src=”https://www.youtube.com/embed/tQotpf9dALs” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η τελετή έναρξης πραγματοποιήθηκε Τρίτη 19/10 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Δημάρχου Λουτρακίου κ. Γιώργου Γκιώνη, του Προέδρου της SportCamp AE (φορέας υλοποίησης των αγώνων) κ. Σπύρου Καραβούλη,του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου κ. Σάκη Παπαθανασίου, των αντιδημάρχων Λουτρακιόυ κ.κ. Τάσου Σακελλαρίου και Σωτήρη Πέρρα, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Κόρκα και Βυτινιώτη, των περιφερειακού συμβούλου κ. Σωτήρη Μουρίκη, του αντιδημάρχου Κορινθίων κ. Δημήτρη Μπίτζιου, και πλήθους δημοσιογράφων.

veteranloutr8

Δείτε περισσότερα βίντεο απο την τελετή στο loutrakiblog.gr

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο