Τετάρτη, 9 Ιουλίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Προσλήψεις συμβασιούχων στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, επιστημονικού καθώς και εργατοτεχνικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του ΥΠΟΕΡΓΟΥ 3 «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ» της Πράξης «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΕΠ. ΟΔΟΥ ΑΠΟ ΚΟΜΒΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΝΕΜΕΑΣ – ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ – ΜΥΚΗΝΕΣ».

1 ΠΕ Αρχαιολόγων

3 ΥΕ Εργάτες

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [efakor@culture.gr], είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

[Αρχαία Κόρινθος ,Τ.Κ. 20007], απευθύνοντάς την στην ΕΦΑ Κορινθίας υπόψη κ. [Αριστείδη Τσίρτση], (Τηλ. επικοινωνίας: 27410 31619), εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής  ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 01/03/2023 έως και 10/03/2023).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

09.07.2025 | Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025 Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 5⃣)   Ολόκληρη η Π.Ε. Κορινθίας και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων τίθενται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας.   Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gov.gr)  

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποδέχθηκε αντιπροσωπεία της Επαρχίας Γκουιζού της Κίνας – Στο τραπέζι επενδύσεις και τεχνογνωσία

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Ιουλίου 2025, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη, μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και αντιπροσωπείας της Επαρχίας Γκουιζού της Κίνας. Την κινεζική αποστολή, με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Wen Guiqin, υποδέχθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Πρόεδρος του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ