Πανελλήνια νίκη για την Κορίνθια αθλήτρια Τσάγρη Μαρία σε κολυμβητικούς αγώνες

Πανελλήνια νίκη για την Κορίνθια αθλήτρια Τσάγρη Μαρία και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές του ΝΟΚ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανελλήνια νίκη για την Κορίνθια αθλήτρια Τσάγρη Μαρία και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με ατομικά ρεκόρ για τους αθλητές του ΝΟΚ!

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ΠΑΙΔΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ – ΝΕΑΝΙΔΩΝ που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 17/7 και ολοκληρώθηκε σήμερα ,είχαμε συνέχεια στα εξαιρετικά αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας!

Η Τσάγρη Μαρία η οποία από τις αρχές της φετινής σεζόν ανήκει στο Φάληρο, αλλά συνέχισε να προπονείται με την ομάδα που μεγάλωσε ,το Ναυτικό Όμιλο Κορίνθου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κατηγορία της (ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ) με τον ΑΟΠΦ στα 4×200 ελεύθερο!Πρόκειται για το καλύτερο και σημαντικότερο επίτευγμα της κολυμβητικής της καριέρας έως και σήμερα.Επίσης πέτυχε 2 ατομικά ρεκόρ αγωνιζόμενη 100 & 200 ελεύθερο.

Στα 100 κατετάγη 23η και ο χρόνος της ήταν 01:03.6, στα 200 πλασαρίστηκε 8η με χρόνο 02:15.91 και στα 400 ελεύθερο βρέθηκε στην 14η θέση με χρόνο 04:49.88.
Μαρία θερμά συγχαρητήρια!

Το περασμένο τριήμερο στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν 3 αθλητές του ΝΟΚ.Πρόκειται για τους Μπάκουλη Δημήτρη(ΕΦΉΒΩΝ), Κονδύλη Έφη(ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ)και Μαρτίκο Βασίλη(ΠΑΊΔΩΝ). Ο Μπάκουλης αγωνίστηκε στα 50 πεταλούδα και βγήκε 9ος στην κατηγορία Εφήβων,η Κονδύλη αγωνίστηκε στα 50 πρόσθιο και ο χρόνος της ήταν 00:36.76 και στα 100 πρόσθιο με χρόνο 01:21.49 και κατετάγη 17η και 20ή αντίστοιχα, ενώ ο Μαρτίκος πέτυχε 3/3 ατομικά ρεκόρ!Αγωνίστηκε στα 50 ύπτιο με χρόνο 00:32.30 και κατετάγη 45ος ,στα 100 ύπτιο και κατετάγη 36ος με χρόνο 01:11.28 και στα 200 ύπτιο κατετάγη 33ος και ο χρόνος του ήταν 02:35.93.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές μας και ευχόμαστε μόνο επιτυχίες για το μέλλον.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την 28η Οκτωβρίου στον Δήμο Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου τιμά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2026 με δοξολογίες, καταθέσεις στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις σε πέντε δημοτικές κοινότητες, καθώς και με σημαιοστολισμό και φωταγώγηση.

Το 1ο Sea Science Forum στις 23 Νοεμβρίου στην Αθήνα

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης διοργανώνει στην Αθήνα το 1ο Sea Science Forum, με περισσότερους από 30 ομιλητές να συζητούν επιστημονικά δεδομένα και λύσεις για την προστασία των θαλασσών.

Εργαστήριο Καινοτομίας για την ανάπτυξη ικανοτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών & το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υλοποίησε για πρώτη φορά Εργαστήριο Καινοτομίας με το υπουργείο Εσωτερικών και το ΕΚΔΔΑ, όπου αναπτύχθηκε πρωτότυπο εργαλείο αυτοαξιολόγησης δεξιοτήτων καινοτομίας για στελέχη Περιφερειών.

Μελέτες πολεοδόμησης για Μπούκα και Μαυρομμάτι παρουσιάστηκαν στη Μεσσήνη

Οι μελέτες πολεοδόμησης για τη Β΄ κατοικία Μπούκας και την περιοχή ανατολικά του Μαυρομματίου παρουσιάστηκαν στο Δημαρχείο Μεσσήνης, ενώ θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση διάρκειας 45 ημερών.