Με διαδρομές στην Κορινθία συνεχίζεται σήμερα το 15ο Ράλλυ Δαναών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται σημερα Κυριακή 7 Νοεμβρίου το 15ο Ράλλυ Δαναών που διοργανωνει ο Ac3 (Argolis Classic Car Club) σε συνδιοργάνωση με την κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Άργους-Μυκηνών με επίκεντρο την Αργολίδα.

Το διήμερο Ράλλυ Δαναών, έχει ως έμβλημα την Πύλη των Λεόντων η οποία είναι η κυρία είσοδος της ακρόπολης των Μυκηνών και διεξάγεται αδιάλειπτα για 15 χρόνια, ως μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις ιστορικών αυτοκινήτων.

Η διαδρομή στο 15ο Ράλλυ Δαναών ξεκίνησε το Σάββατο από τις ιστορικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Μύλοι, Κιβέρι, συνέχισε προς Άστρος, Πάρνωνα, Ελαιοχώρι, Ανδρίτσα, Βελανιδία και επέστρεψε στη Νέα Κίο για το τέλος της 1ης ημέρας.

Από το ίδιο σημείο έγινε σήμερα Κυριακή επανεκκίνηση της δεύτερης μέρας με διαδρομές και στην Κορινθία.

Οι ασφάλτινες διαδρομές θα ικανοποιήσουν την κατηγορία regularity αλλά και την κατηγορία touring η οποία χωρίς το άγχος της επίτευξης κορυφαίων επιδόσεων από πλευράς ακρίβειας, θα απολάυσει το τοπίο και την όμορφη σχεδίαση του αγώνα.

Οι 58 συμμετέχοντες θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 390 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 14 Ε.Δ.Α, συνολικού μήκους 200 χλμ. με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα.

Τα πληρώματα που λάμάνουν μέρος θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν (α) κατηγορία Regularity ΜΩΤ όπου επιτρέπονται όλα τα όργανα απόστασης-χρόνου (β) κατηγορία Regularity ΜΩΤ, χωρίς συνδεδεμένα όργανα (Α/Ο) (γ) κατηγορία Τouring, χωρίς συνδεδεμένα όργανα (Α/Ο), λιγότερες χρονομετρήσεις, με ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΡΟΝΟ και μικρότερη διαδρομή. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιστορικά αυτ/τα κατασκευής έως και το 1991. Δεκτά, αλλά εκτός γενικής κατάταξης γίνονται και υπό ένταξη ιστορικά αυτ/τα (potentially historic FIVA) κατασκευής από το 1992 έως και το 2001 (κατηγορία GT), των οποίων η επιλογή έγκειται στην κρίση του οργανωτή.

Η έκδοση και η ανάρτηση των αποτελεσμάτων θα γίνονται στο διαδίκτυο από την https://anube.es/.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο