Απίστευτη καταγγελία : «Είμαστε μόνο αριθμοί»…«Aγοράζουμε μόνοι μας τα αλεξίσφαιρα»(video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκλονίζει η μαρτυρία-καταγγελία του Προέδρου των Αστυνομικών Κορινθίας κ. Χρήστου Βλαχοπάνου.

[iframe width=”760″ height=”427″ src=”https://www.youtube.com/embed/YKf-4ARSqDo” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Με αφορμή το περιστατικό που συνέβη στο Λουτράκι όταν νεαρός μαχαίρωσε αναίτια 40χρονο αστυνομικό, σε τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον κ. Πρόεδρο, κατήγγειλε πως οι αστυνομικοί είναι εντελώς απροστάτευτοι.

«Τα αλεξίσφαιρα που έχουμε στην Υπηρεσία έχουν λήξει. Αγοράζουμε μόνοι μας τα αλεξίσφαιρα για να προστατευθούμε. Το Κράτος πρέπει να καταλάβει ότι ο αστυνομικός δεν προστατεύεται. Σήμερα θα θρηνούσαμε πάλι ένα συνάδελφο. Σε επικοινωνία μαζί του, το άγχος του ήταν αν χάλασε το αλεξίσφαιρό του…»

Ο κ. Βλαχοπάνος μας είπε ότι ένα καλό αλεξίσφαιρο κοστίζει πάνω από 350 ευρώ. Οσα δε, δεν έχουν λήξει και διατίθενται από την Υπηρεσία, τα μοιράζονται όλοι οι αστυνομικοί, ενώ εν μέσω πανδημίας αυτό μπορεί να καταστεί και επικίνδυνο για την υγεία τους..

Συγκλονίζουν επίσης τα λόγια άλλου συνδικαλιστή αστυνομικού της Κορινθίας ο οποίος είπε στο loutrakiblog.gr

«Δυστυχώς εμείς είμαστε αριθμοί…. Χάθηκε άλλος ένας θα πουν. Αν σκοτωθεί ένας οποιοσδήποτε πολίτης θα πούν σκοτώθηκε ο τάδε, ηλικίας τάδε, κάτοικος τάδε κλπ, εμείς είμαστε απλά αριθμοί…»

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο