Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά. Κατασχέθηκαν περίπου -6- κιλά ηρωίνης.

Συνελήφθησαν, προχθές (17.1.2021) το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 54 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα , ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα που επέβαιναν οι ανωτέρω, όπου εσωτερικά του οχήματος και συγκεκριμένα στις πίσω θέσεις εντός των πλαστικών μερών, βρήκαν επιμελώς κρυμμένες και κατέσχεσαν, -13- ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους -5.965- γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο