Απριλίου 29, 2020

Δήλωση Κόρκα για την παροχή χρηματοδότησης στους δήμους της Κορινθίας

Η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννησου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα επισκέφθηκε τους δημάρχους της Π.Ε. Κορινθίας μαζί με τους συνάδελφους Τάσο Γκιολή και Χάρη Βυτινιώτη και τους παρέδωσαν προπληρωμένες κάρτες για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης με κεφαλαία που προέρχονται από έκτακτη ενίσχυση της περιφέρειας Πελοποννήσου από το υπουργείο Εσωτερικών.

Με άφορη την παροχή χρηματοδότησης στους δήμους της Κορινθίας για την προμήθεια αναγκαίων ειδών η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννησου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επισκέφθηκα τους δημάρχους της Π.Ε. Κορινθίας μαζί με τους συνάδελφους Τάσο Γκιολή και Χάρη Βυτινιώτη όπου τους παραδώσαμε προπληρωμένες κάρτες για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης με κεφαλαία που προέρχονται από έκτακτη ενίσχυση της περιφέρειας Πελοποννήσου από το υπουργείο Εσωτερικών. 
Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο και την κυβέρνηση που στέκονται αρωγοί στην τοπική αυτοδιοίκηση και το έργο μας να είμαστε κοντά στους συμπολίτες μας.
Δώσαμε μια υπόσχεση στην αρχή αυτής της κρίσης, ότι θα βγούμε πιο δυνατοί. Προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε κάθε μέρα ώστε να το κάνουμε πράξη.»
kosrkakor2

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia