Οκτωβρίου 02, 2019

Το χώρο ανασκαφών της Αρχαίας Τενέας επισκέφθηκε η Αθηνά Κόρκα

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό, Αθηνά Κόρκα στον χώρο τον ανασκαφών της Αρχαίας Τενέας Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό, Αθηνά Κόρκα στον χώρο τον ανασκαφών της Αρχαίας Τενέας

Η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία και τον Πολιτισμό, Αθηνά Κόρκα επισκέφθηκε το χώρο τον ανασκαφών στην Αρχαία Τενέα στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων που πραγματοποιεί στις ενότητες της Περιφέρειας για την καταγραφή των έργων που συνδέονται με τον πολιτισμό.

Μετά την επίσκεψή της δήλωσε:
"Επισκέφθηκα το χώρο των ανασκαφών της Αρχαίας Τενέας, στο Χιλιομόδι, όπου είχα από κοντά απευθείας ενημέρωση για τις ανασκαφές και τα έως τώρα ευρήματα.
Θέλω να ευχαριστήσω τις κύριες Έλενα Κόρκα και Βιβή Ευαγγέλογλου καθώς και τους ακούραστους συνεργάτες τους για την έρευνα και δουλειά που εκπονούν.

Εργάζονται ακατάπαυστα μαζί με εθελοντές και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τις συνεχείς ανακαλύψεις στο χώρο της Αρχαίας Τενέας, καθώς και την ταξινόμηση και συντήρηση των αξιόλογων ευρημάτων.

Η Περιφέρεια οφείλει και θα είναι αρωγός σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια ανάδειξης της Αρχαίας Τενέας."

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia