ΑρχικήΚΟΡΙΝΘΙΑΣτη Λαϊκή Αγορά του Συνοικισμού Κορίνθου ο Γιώργος Δέδες

Στη Λαϊκή Αγορά του Συνοικισμού Κορίνθου ο Γιώργος Δέδες

Τη λαϊκή αγορά στον Συνοικισμό της Κορίνθου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Δέδες.

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για την Πελοπόννησο” συνάντησε τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου, τόσο των παραγωγών, όσο και των επισκεπτών της αγοράς και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί τους σε ιδιαίτερα οικείο και φιλικό κλίμα. Οι πολίτες της Κορίνθου εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην προσπάθεια του Γιώργου Δέδε, ευχόμενοι τη νίκη στις επικείμενες Περιφερειακές Εκλογές.

“Εδώ, στη λαϊκή αγορά της προσφυγικής συνοικίας της Κορίνθου, εδώ που χτυπά ο παλμός της πόλης και οι άνθρωποι συναντιούνται στον αγώνα της καθημερινής ζωής, εδώ ξεκινάμε κι εμείς την συνάντησή μας με τους πολίτες της Κορινθίας σ’ αυτή την μεγάλη πορεία με στόχο μια καλύτερη εποχή για την Πελοπόννησο και τους ανθρώπους της”, τόνισε σε δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο Γιώργος Δέδες.

“Σήμερα, μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς μας συμβούλους, αισθανθήκαμε την θερμή ανταπόκριση του κόσμου, την ισχυρή υποστήριξή του στην προσπάθειά μας. Πιστεύουμε πως η υποστήριξη αυτή θα ενισχυθεί και θα διευρυνθεί όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, στοιχείο που ενισχύει την πεποίθησή μας για νικηφόρα έκβαση του αγώνα μας”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο