Έργο ύψους 1,2εκ ευρώ και αφορά τον παραλιακό δρόμο, που ενώνει το Αλεποχώρι με το Σχίνο

Τη σύμβαση υλοποίησης του έργου της άμεσης αποκατάστασης της βατότητας και της ασφάλειας του παραλιακού δρόμου Σχίνος – Αλεποχώρι, προϋπολογισμού 1,2 εκατομμυρίων ευρώ υπέγραψε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, παρουσία των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Κωνσταντίνας Νικολάκου, Αθανασίου Γκίκα και των Περιφερειακών Συμβούλων της Κορινθίας κ.κ. Αθανασίου Πισιμίση, Γεωργίου Πετρίτση και Απόστολου Παπαφωτίου.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/qwnc8GHvbZo” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

«Δίνουμε άμεση λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα του παραλιακού δρόμου που ενώνει το Σχίνο με το Αλεποχώρι και αποτελεί τη μοναδική εναλλακτική διαδρομή επικοινωνίας της Πελοποννήσου με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στόχος μας είναι με το έργο αυτό να αποκαταστήσουμε τις επείγουσες ανάγκες ασφαλείας και βατότητας του δρόμου, ιδιαίτερα ενόψει της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής περιόδου που πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ενισχύσουμε το τουριστικό προϊόν της περιοχής των Γερανείων» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο