Γιάννης Μπουντρούκας: Δεν είμαστε αλλά ούτε και θα γίνουμε επαγγελματίες πολιτικοί

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο ειλικρινής διάλογος που αναπτύχθηκε αλλά και το γεγονός ότι μπήκαν οι βάσεις για τις προτεραιότητες των έργων που θα πρέπει να δρομολογηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της πολιτικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε χθες ( Τετάρτη 6/3/19 ) στο Πνευματικό Κέντρο Ξυλοκάστρου με κεντρικό ομιλητή τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” τόνισε την επιτακτική ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου γεγονός που θα δημιουργήσει εκατοντάδες θέσεις εργασίας. Παράλληλα ο Γιάννης Μπουντρούκας υπογράμμισε ότι η Κορινθία θα πρέπει να στηριχτεί άμεσα με έργα υποδομής που θα αναπτύξουν σημαντικά τόσο την τουριστική ζώνη όσο και τον πρωτογενή τομέα της ευρύτερης περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του ομιλίας στο Ξυλόκαστρο ο Γιάννης Μπουντρούκας ανακοίνωσε ότι βασική προτεραιότητα για την παράταξή του είναι η ίδρυση και η λειτουργία ειδικού γραφείου ευρωπαϊκών προγραμμάτων στις Βρυξέλλες με στόχο την άμεση ενημέρωση των πολιτών και την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που μπορεί να δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Με το γνωστό αυθεντικό και ιδιαίτερο λόγο του ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που είχε κατακλύσει την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ξυλοκάστρου και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους απλούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας”.
“Δεν είμαστε και ούτε θέλουμε να γίνουμε επαγγελματίες πολιτικοί” δήλωσε ο Γιάννης Μπουντρούκας ο οποίος τόνισε για μια ακόμη φορά: “ερχόμαστε στην Περιφέρεια για να μείνουμε και δεν έχουμε δεύτερες σκέψεις στο μυαλό μας”.
Τέλος ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μπουντρούκας απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία του διαλόγου που έχει ξεκινήσει η παράταξη της “Πελοποννησιακής Συμμαχίας” προκειμένου να ολοκληρωθεί το τελικό αναπτυξιακό πρόγραμμά της τονίζοντας ότι τέτοιου είδους πολιτικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.

.
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διάκριση για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Τα παιδιά του 1ου Τμήματος με την δασκάλα τους...

Ανοιχτή Ηλεκτρονική Διαβούλευση για την ανάπλαση της Πλατείας Κολοκοτρώνη

16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -24 ΑΠΡΙΛΙΟΥΗ ανάπλαση της πλατείας Κολοκοτρώνη, αφορά τον ανασχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση του κεντρικού εσωτερικού κεντρικού κυκλοφοριακού κόμβου της, καθώς και σε επεμβάσεις (νέες δαπεδοστρώσεις και φύτευση δενδροστοιχιών) στις τέσσερις πλευρές που βρίσκονται Νότια, Δυτικά, Βόρεια και Ανατολικά της κυρίως πλατείας. Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός Κοινόχρηστου χώρου περισσότερο λειτουργικού, ασφαλούς

Τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας

H εκδήλωση για την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 1.00 μ.μ. στην πλατεία Άρεως.
00:02:25

Δερβένι Κορινθίας | Ένα χωριό δίπλα στο κύμα με κρυστάλλινα νερά

Το Δερβένι είναι παραθαλάσσιο χωριό - κωμόπολη της Κορινθίας...
Μετάβαση στο περιεχόμενο