Διεθνής Ημέρα κατά του Ενδοσχολικού Εκφοβισμού στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα κατά του Ενδοσχολικού Εκφοβισμού, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) προβάλλει, την Τετάρτη 6 Μαρτίου (ώρα 11:00), την ταινία-ντοκιμαντέρ μικρού μήκους Ninnoc (Niki Padidar, 2015, Ολλανδία,18’), για σχολικές ομάδες, στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Στη Νιννόκ δεν αρέσουν οι κλίκες, οπού όλοι πρέπει να έχουν την ιδία συμπεριφορά και εμφάνιση για να είναι αρεστοί. Στο παλιό της σχολείο την έκαναν να νοιώθει ότι δεν κολλάει, αλλά και στο καινούργιο δεν έχει ακόμα εγκλιματιστεί γιατί φοβάται ότι και εδώ θα υπάρχουν παιδιά που δεν την συμπαθούν. Η κινηματογράφηση και το μοντάζ φωτίζει την προσωπικότητα και τα συναισθήματα της Νιννόκ, διευκολύνοντας τον θεατή να κατανοήσει τις μαγικές συνάψεις που γίνονται στο μυαλό μιας έφηβης.
Η ταινία θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους.

ΒΡΑΒΕΙΑ (επιλογή): IDFA 2015: IDFA AWARD FOR BEST CHILDREN DOCUMENTARY • 66 BERLINALE: GENERATION, SPECIAL MENTION • MO & FRIESE CHILDREN’S SHORT FILM FESTIVAL 2016: WINNER, CINEMA IN SNEAKERS: BEST SHORT FILM FOR CHILDREN 2016 • 21O FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINE PARA NIΝΙOS:
BEST DOCUMENTARY

Μετά την προβολή θα διανεμηθούν φυλλάδια ενημέρωσης σχετικά με τη Διεθνή Ημέρα κατά του Ενδοσχολικού Εκφοβισμού.

Η είσοδος στην προβολή είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22296, καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00.

Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο