Πλημμύρισαν αυλές και σπίτια από το μπουρίνι στα Εξαμίλια Κορινθίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια μπόρα ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν αυλές και σπίτια και να σημειωθούν ζημιές στα Εξαμίλια Κορινθίας, καθιστώντας προφανή την τραγική έλλειψη υποδομών και σχεδιασμού.

Oι τοπικές αρχές και ο Δήμος κλείνουν τα μάτια μπροστά στην ανάγκη για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, παρά το γεγονός ότι έχουν επισημανθεί καιρό από τους κατοίκους. Υπηρετώντας επί σειρά ετών την ίδια πολιτική , θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της καπιταλιστικής ανάπτυξης ενώ αγνοούν τις λαϊκές ανάγκες.

Βαριά η ευθύνη της κυβέρνησης και του Δήμου που δεν προχωρούν στην κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων γιατί δεν είναι επιλέξιμα από την ΕΕ, σε αντίθεση με τα έργα βιτρίνας σε προεκλογικό πνεύμα, στα οποία επιδίδονται χωρίς κανένα ιδιαίτερο αντίκρισμα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των λαϊκών εργατικών οικογενειών.

ΚΚΕ – Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο