Δήμος Βέλου – Βόχας: Ο υποστράτηγος ε.α. Σπύρος Πανταζάτος, υποψήφιος με τον συνδυασμό του Βασίλη Τρωγάδη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Τρωγάδη, «Δημοτική Αλλαγή», θα είναι ο υποστράτηγος εν αποστρατεία, Σπυρίδων Πανταζάτος, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

«Ο Δήμος Βέλου – Βόχας έχει ήδη πετύχει αρκετά, έχει όμως και αρκετά ακόμα να κάνει», αναφέρει χαρακτηριστικά, ο κύριος Πανταζάτος, σε άρθρο που συνοδεύει την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, τονίζοντας πως: «Με στοχευμένες παρεμβάσεις σε ό,τι αφορά την επίλυση των προβλημάτων του και με προσεκτικά διαμορφωμένη στρατηγική σε ό,τι αφορά τις προοπτικές ανάπτυξής του, ο Δήμος μας, ναι, μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών και των δημοτισσών του και προσφέροντας τους πραγματικές ευκαιρίες για την εξέλιξή τους!»

Σημειώνεται ότι, ο κ. Πανταζάτος, είναι ο πρώτος υποψήφιος που ανακοινώνεται από τον συνδυασμό του πρώην αντιδημάρχου οικονομικών υπηρεσιών (2011-2020) και τέως προέδρου (2021- Αύγουστος 2022) του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βέλου-Βόχας, Βασίλη Τρωγάδη.

Σε σχετικές δηλώσεις που παραχώρησε ο κ. Τρωγάδης, σημείωσε ότι: «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που ο κύριος Πανταζάτος θα συμμετάσχει στο εγχείρημα μας να δείξουμε ότι ο Δήμος μας μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό τόσο για τον Συνδυασμό όσο και για εμένα προσωπικά, που ένας άνθρωπος της εμβέλειας, της σταδιοδρομίας και της γνώσης του κ. Πανταζάτου, θα είναι δίπλα μας».

«Ο αρμονικός συνδυασμός ενός φιλόδοξου και ιδιαίτερα “φωτεινού” οράματος για τον τόπο μας από τη μια και η ανάπτυξη εξαιρετικά στοχευμένων και υλοποιήσιμων προτάσεων από την άλλη, είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον κ. Πανταζάτο. Στοιχεία που σπάνια συναντώνται, στοιχεία που μπορούν να συμβάλλουν τα μέγιστα στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για την περιοχή μας», προσθέτει ο κ. Τρωγάδης, για να καταλήξει:

«Τόσο στην περίπτωση του Στρατηγού, όσο και αναφορικά με τα επόμενα μέλη του Συνδυασμού μας που θα ανακοινωθούν σύντομα, έχω να δηλώσω πως, βάσει προσόντων και ικανοτήτων, θα μπορούσαν κάλλιστα να βρίσκονται στη θέση μου, να ηγούνταν δηλαδή ενός ψηφοδελτίου. Το γεγονός αυτό με τιμά δεόντως και με γεμίζει ελπίδα για όσα θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε μαζί».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει και φέτος, την καθιερωμένη πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου

Η διαδρομή ξεκινάει στο μουσείο υδροκίνησης της Δημητσάνας, περνάει...

Η Νιόβη Χριστοπούλου υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Η Νιόβη Χριστοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Α΄ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, με αθρόα συμμετοχή...

Διάκριση για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Τα παιδιά του 1ου Τμήματος με την δασκάλα τους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο