Συνεδριάζει η Σχολική Επιτροπή Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης του Δήμου Λουτρακίου | 3 Δεκεμβρίου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει η Σχολική Επιτροπή Β/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης του Δήμου Λουτρακίου και σας καλεί να παρευρεθείτε, τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 13.00 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα.

ΘΕΜΑ 1ον : «Εξουσιοδότηση των Δ/ντών που διαχειρίζονται τους τραπεζικούς λογαριασμούς για χορήγηση κωδικών χρήσης του συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής (e- banking)».

ΘΕΜΑ 2 ον: «Συζήτηση και λήψη απόφασης επί ένστασης του κου Κορδώση Γεώργιου αφορούσα στην μίσθωση κυλικείου στο Γενικό Λύκειο Λουτρακίου»

ΘΕΜΑ 3ον : Κατακύρωση ή μη αποτελέσματος Δημόσιου Πλειοδοτικού Διαγωνισμού μίσθωσης του κυλικείου του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ».

ΘΕΜΑ 4ον: «Λήψη απόφασης για παροχή Υπηρεσιών Γραμματειακής και Διοικητικής Υποστήριξης στο Ν.Π.Δ.Δ  Β/ΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για το έτος 2019».

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε να ενημερώσετε τους αναπληρωτές σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Α. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με κατάνυξη και ευλάβεια η περιφορά του Επιταφίου στην Πύλο

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε την Μεγάλη Παρασκευή 3 Μαΐου η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τάσου Σαρδέλη, του Προέδρoυ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου κ. Γεωργίου Κουφόγιωργα

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο