Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics Λουτράκι 2024 – Εθελοντισμός για όλους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε για ακόμη μια φορά τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Αγώνων Special Olympics στο Λουτράκι για το 2024, οι οποίοι θα λάβουν χώρα από τις 24 έως 29 Μαΐου 2024 στο συγκρότημα του Αθλητικού Κέντρου του Λουτρακίου (Sportcamp), σε 4 Αθλήματα
(Κολύμβηση, Στίβος, Bocce, Powerlifting).

Στους Αγώνες αναμένεται να συμμετάσχουν 320 αθλητές από τα προπονητικά προγράμματα των Special Olympics από όλη την Ελλάδα και αντιπροσωπεία από τα Special Olympics Κύπρου, Ουγγαρίας και Αυστρίας συνοδευόμενοι από 80 προπονητές. Τους Αγώνες θα υποστηρίξουν 100 άτομα ως μέλη τεχνικής και εκτελεστικής επιτροπής, εθελοντές, ιατρικό προσωπικό, διαιτητές-κριτές, εθελοντές του προγράμματος “Υγιείς αθλητές».

Παράλληλα με τα καθημερινά αγωνίσματα, θα πραγματοποιηθούν: α) Τελετή Έναρξης και Λήξης των Πανελλήνιων Αγώνων β) Εορτασμός Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποδοσφαίρου Special Olympics  γ) Προπονητικό camp Αντισφαίρισης  δ) Πρόγραμμα Εξάσκησης Κινητικών Δεξιοτήτων (MATP) ε) Πρόγραμμα «Υγιείς Αθλητές», διάρκειας 3 ημερών, με διαγνωστικές ιατρικές εξετάσεις από 6 ειδικότητες και συμβουλευτική σε θέματα διατροφής και ευεξίας δραστηριότητες στ) Family Forum, με τη συμμετοχή οικογενειών των αθλητών μας από όλη την Ελλάδα ζ) Special Festival–Άθληση,Ψυχαγωγία, Ευεξία.

🔴Η οργανωτική επιτροπή προσφέρει διαθέσιμες θέσεις, σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics Hellas “Λουτράκι 2024”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε ημέρα και ώρα επιθυμούν για να προσφέρουν εθελοντική εργασία.

ΣΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
  • Διατροφή (Lunch box), εντός Sportcamp.
  • Ασφάλιση αστικής ευθύνης για τους διαμένοντες στο Sportcamp.
  • Κόκκινα Τ-shirts σε κάθε εθελοντή, ανάλογα με τις ημέρες που θα συμμετέχει στους Αγώνες.
  • Διαπίστευση με την άφιξη του κάθε εθελοντή.
  • Βεβαίωση συμμετοχής με το πέρας των Αγώνων.

*Το κόστος διαμονής και μετακινήσεων επιβαρύνουν τους συμμετέχοντες.  

🙋 Εάν ενδιαφέρεστε να μας υποστηρίξετε εθελοντικά στους Αγώνες, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024.

Για να μπορείτε να συμμετέχετε, θα χρειαστεί να αποδεχτείτε τους παρακάτω όρους συμμετοχής:

1⃣ Να δεσμευθείτε ότι θα είστε διαθέσιμος/η για το χρονικό διάστημα που θα δηλώσετε. 
2⃣ Να συμφωνείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας στοιχείων από τα Special Olympics Hellas και να συναινείτε στη χρήση της εικόνας σας στο οπτικοακουστικό υλικό που θα ληφθεί, θα επεξεργαστεί και θα προβληθεί για τους σκοπούς του Προγράμματος Εθελοντισμού και προβολής των Προγραμμάτων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου.
3⃣ Η παρούσα Αίτηση Συμμετοχής αναφέρεται αποκλειστικά στην προσφορά των εθελοντικών υπηρεσιών μου και δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση έμμισθης εργασιακής σχέσης.
 
Παρακαλούμε δώστε προσοχή στα παρακάτω:
 
⚠ Τα Special Olympics Hellas δεν μπορούν να σας χορηγήσουν άδεια εργασίας για την εθελοντική συμμετοχή σας. Μπορούν, όμως, να σας εκδώσουν βεβαίωση εθελοντικής εργασίας που θα περιγράφει τη συμμετοχή σας στους Αγώνες, με το πέρας αυτών. 
⚠ Για την άρτια διοργάνωση των Αγώνων, παρακαλούμε, εφ’ όσον ενδιαφέρεστε, να δηλώσετε με αίσθημα ευθύνης τη συμμετοχή σας, χωρίς την πιθανότητα ακύρωσης ή μεταβολής της διαθεσιμότητας. 
⚠ Σε περίπτωση κάποιου απροόπτου, παρακαλούμε πολύ η ακύρωση της συμμετοχής σας να γίνει έως και την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 μέσω email ή τηλεφωνικά στο 2112011008.

✔ Για την τελική σας συμμετοχή, θα λάβετε προηγουμένως επιβεβαιωτικό email από τα Special Olympics Hellas.

Σας ευχαριστούμε πολύ, σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα των Special Olympics Hellas

πατήστε εδώ για την φόρμα συμμετοχής

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο

Συνολικά 34 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα το...

Κορινθία: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από παραλία στην περιοχή Κόρφος

Μια γυναίκα ηλικίας 58 ετών εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς...

Αρκαδία: Συνελήφθη 54χρονος για βιασμό 30χρονης

Ένας 54χρονος συνελήφθη στην κοινότητα Άκοβα Αρκαδίας, μετά την...

Euro 2024: Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων

Από τις 14 Ιουνίου, έχει ξεκινήσει το EURO 2024...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο