Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: Το Μελίσσι και η Ιστορία του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, όσοι παρευρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της κυρίας Φωτεινής Παπακωνσταντίνου Πανούση, “Το Μελίσσι και η Ιστορία του”, έζησαν μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Άνω Μελίσσι, στον χώρο του “1954”, με την αρωγή του ΝΠΔΔ “Ηλίας Κατσούλης”.

Ήταν ένα ταξίδι στον χρόνο, όπου μέσα από αφηγήσεις που έκαναν η Νούλη Παπαδοπούλου και η Γαία Δαλμιρά, ο κόσμος είδε κινηματογράφο σε ένα σχολείο του 1930, παρακολούθησε θεατρικές παραστάσεις από νέους της δεκαετίας του΄50, άκουσε καντάδες της δεκαετίας του΄60… Ήταν ένα μαγευτικό οδοιπορικό στα περασμένα της ζωής του Μελισσίου.

Η εργασία της κυρίας Φωτεινής Παπακωνσταντίνου Πανούση, αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο