23η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Υ.Φ.Ο. – Ο.Τ.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 23η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑ.ΣΥ.Δ.Α.Υ.Φ.Ο. – Ο.Τ.Α. ( Πανελληνίου Συλλόγου Διευθυντών Αρχιμουσικών – Υπαρχιμουσικών Φιλαρμονικής Ορχήστρας ) τη Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 11 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Ιωάννου Προδρόμου Δερβενίου.

Η συνέλευση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Δημάρχου κ. Βλάση Τσιώτου, ο οποίος επιπλέον επέδωσε στους Μαέστρους αναμνηστικά βιβλία από την ιστορία του τόπου μας .

Ακολούθησε  ο απολογισμός του 2023 και στη συνέχεια συζητήθηκε ως κεντρικό θέμα το ποια είναι τα θετικά αλλά και τα αρνητικά από την ένταξη των φιλαρμονικών, πανελλαδικά, στους δήμους.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Ευρωστίνης κ. Ανδρέας Καραβάς , ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δια Βίου Μάθησης ( και υπεύθυνος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Δερβενίου και Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου ) κ. Χρήστος Κολοκυθάς , ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δερβενίου κ. Γιάννης Ροδόπουλος  και ο π. Ιωάννης Γιαννακάς  , πρωτοπρεσβύτερος και εφημέριος του Ι.Ν.Αγιου Ιωάννου Προδρόμου Δερβενίου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη παρουσία τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά:

  1. Το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για τη στήριξη της διοργάνωσης,
  2. τον π. Ιωάννη Γιαννακά για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου,
  3. το ζαχαροπλαστείο “Απολαυστικό” για την οργάνωση του μπουφέ,
  4. τη κ. Νάνσυ Παύλου για την ευγενική παραχώρηση οπτικοακουστικού υλικού, και
  5. τον Αντιδήμαρχο Ευρωστίνης κ. Ανδρέα Καραβά και το κ. Γιώργο Κορδούλη για την οργάνωση, τη φροντίδα και γενικά για την επιμέλεια της εκδήλωσης.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο