Παρελήφθησαν 4 ακόμα νέα απορριμματοφόρα στο Δήμο Κορινθίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέσσερα καινούργια απορριμματοφόρα με πλυντήριο κάδων ενσωματωμένο εντάσσονται στον υπάρχοντα στόλο καθαριότητας, οχήματα που παρελήφθησαν σήμερα και αναμένουν τις τυπικές διαδικασίες (πινακίδες κτλ)έ προκειμένου να περιληφθούν στο πρόγραμμα αποκομιδής.

«Οι δεσμεύσεις μας προς του πολίτες συνεχίζουν να γίνονται πράξη. Μιλάμε με έργα στους Κορίνθιους» ανέφερε από το χώρο του στρατοπέδου όπου και βρίσκονται τα νέα οχήματα ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και συνέχισε:

«Στόχος μας ήταν από την αρχή η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός των μέσων καθαριότητας. Από τα οχήματα έως τα μέσα που χρησιμοποιούν οι οδοκαθαριστές. Το κάνουμε πράξη καθημερινά, σήμερα 4 νέα οχήματα έρχονται να ενισχύσουν το έργο της αποκομιδής ώστε να αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες προς τους πολίτες και βέβαια να διευκολύνουμε το έργο των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, τους εργαζομένους στο  τμήμα καθαριότητας. Χωρίς τα κατάλληλα μέσα κανένα αποτέλεσμα δεν είναι εφικτό. Ως δημοτική αρχή θέλουμε το αποτέλεσμα και γι αυτό όλες μας οι ενέργειες είναι προσανατολισμένες σε αυτό. Οι πολίτες το βλέπουν στην καθημερινότητα τους!»

Στο σημείο και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Δημήτρης Μπίτζιος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την συνεχή αρωγή και στήριξή του στα θέματα ενίσχυσης της υπηρεσίας καθαριότητας, δεσμευόμενος στους πολίτες για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο