ΑρχικήΚΟΡΙΝΘΙΑΔήμος ΚορινθίωνΠρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ στην Κόρινθο

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ στην Κόρινθο

Ο Δήμος Κορινθίων, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας, ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 45 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά (aitisi@korinthos.gr), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Κορινθίων, Κολιάτσου 32, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος.

Η Υπεύθυνη δήλωση που συμπεριλαμβάνεται, υποβάλλεται μόνο στην περίπτωση που ο υποψήφιος έχει απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση εποχιακών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών ή με τετράμηνη σύμβαση για την πυρασφάλεια και τη ναυαγοσωστική κάλυψη των ακτών και έως και τριών μηνών για τις δημοτικές κατασκηνώσεις, σε φορείς του δημόσιου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα κατά τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες από την υποβολή της αιτήσεώς του.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 25-11-2022 έως και 05-12-2022 και λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Advertisment -hit-media.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο