Συνελήφθησαν 62 άτομα στην Κορινθία για διάφορα αδικήματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις υλοποιούνται καθημερινά από τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας με σκοπό την πρόληψη και καταστολή εγκληματικών ενεργειών.

Στο πλαίσιο αυτό, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας, το χρονικό διάστημα από την 10.4.2023 έως και την 10.5.2023, πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον -62- αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας οι οποίες όμως επεκτείνονται και στο σύνολο της εδαφικής αρμοδιότητας της Κορινθίας.

Τις επιχειρήσεις συνέδραμαν αστυνομικοί των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.), Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) και Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.).

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων ελέχθησαν -1.553- άτομα, προσήχθησαν -272- άτομα, ενώ συνελήφθησαν -62- άτομα.

Αναλυτικά συνελήφθησαν:

  • -30- άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • -23- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
  • -3- άτομα, για κλοπή,
  • -2- άτομα, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο,
  • -2- άτομα, για ανυποταξία στο εσωτερικό και
  • -2- άτομα, για μη έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τέλος, ελέχθησαν -1.449- οχήματα, βεβαιώθηκαν -30- παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ πραγματοποιήθηκαν -77- ακινητοποιήσεις οχημάτων.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγούνται αρμοδίως, ενώ οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις που έχουν ως στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στα πανέμορφα καστανοδάση του Πάρνωνα

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών...

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Χθες (18.6.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο