Rally Sprint Start Line – Ειδική διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι-Λουτράκι» στις 27 Φεβρουαρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Κύπελλο Ράλλυ Χώματος ξεκινά με τον πρώτο γύρο του θεσμού, το Rally Sprint Start Line στις 26-27 Φεβρουαρίου 2022. Ο εν λόγω αγώνας διεξάγεται από το Αθλητικό Σωματείο Start Line και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων-Περαχώρας σε συνεργασία με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.

Το αγωνιστικό κομμάτι του Rally Sprint Start Line, περιλαμβάνει τη γνωστή ακροπολική ειδική διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι-Λουτράκι» μήκους 12,39 χιλιομέτρων η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές.

Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα φιλοξενηθούν για ακόμη μία χρονιά στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου από τις 18:00 έως τις 20:00 θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός και Τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων στις εγκαταστάσεις του καταστήματος αυτοκινήτων Power Boost Cars στο 16χλμ Λεωφόρου Λαυρίου.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή «Άγιοι Θεόδωροι-Λουτράκι» μήκους 12,39 χιλιομέτρων η οποία θα διεξαχθεί τρεις φορές.
Το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο θα λάβει εκκίνηση από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου στις 11:00. Στη συνέχεια, τα πληρώματα μετά από 38,91 αγωνιστικά χιλιόμετρα θα τερματίσουν εκ νέου στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου στις 16:48.

Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στις 19.00 στον ίδιο χώρο. Το Rally Sprint Start Line θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της ΓΓΑ, τα οποία είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΟΜΑΕ.

Στο πλευρό του Rally Sprint Start Line ως χορηγός επικοινωνίας βρίσκονται οι 4Τροχοί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα από τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, έως την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 23.59. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αποκλειστικά μέσω του ΣΔΔΑ της ΟΜΑΕ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 6908805068 email: info@startline.gr

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • RALLY

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

ΕΜΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και η βία Όλες απαντάμε, αν αγγίξεις μία…”

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας συζητάμε για τις μητέρες και κόρες, θύματα έμφυλης βίας:  Υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας και του Δήμου Κορινθίων. Κυριακή 12 Μαΐου 2024, ώρα 11:00 πμ,  Αμφιθέατρο Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος). Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Λουζιώτης.  

Στην Κορώνη για τον εορτασμό της Παναγίας Ελεήστριας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Την προστάτιδά της Παναγία Ελεήστρια γιόρτασε με λαμπρότητα η Κορώνη, την Παρασκευή 10 Μαΐου, γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Κορώνης. Πλήθος πιστών, μεταξύ των οποίων και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, συμμετείχαν στη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου Στην 198η Επέτειο Της Μάχης Του Ντολμά Στο Αιτωλικό

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου : Παρά τον βροχερό καιρό, με λαμπρότητα συμμετείχε η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στις Εορτές για την 198η Επέτειο της Μάχης του Ντολμά στο Αιτωλικό, στην πρωινή πομπή, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Από την Μπάντα ακούστηκαν το Θρησκευτικό Εμβατήριο "Άγιος Μηνάς" του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο